(Android/iOS) Farm City: Farming \u0026 City Building кристали генератора кодова
Feb 18, 2022 8:27:21 GMT -5
Post by neimorretanthe on Feb 18, 2022 8:27:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кристали генератора кодова ▞▞▞
▞▞▞ Farm City: Farming \u0026 City Building 2022 version ▞▞▞
Апликација је огорчена ових дана, учитавање траје сатима. Досадно је решити тај проблем
То је занимљива игра, али имам проблема са проналажењем пријатеља, чак и када су моји подаци укључени, не могу да пронађем пријатеље. Сада немам ниједног, улоговао сам се на Фацебоок 2 погледај 4 пријатеља али не знам како да их додам. И такође нема догађаја или такмичења, кад год проверим догађај, увек пише догађај ускоро. Молим вас, требају ми пријатељи да могу помоћи, аи они мени такође могу помоћи. Хвала
Када изађем из игре и неколико минута и вратим се на њу као да је стари изглед чак и зграда која је готова и као да је поново купим, поправите грешке
Игра изгледа забавно, тек сам почео, али сада се учитава до 100 посто и остаје на тој страници за учитавање.
То је добра игра. Свиђа ми се графика. Препоручује се другима. Али проблем је што се насумична листа пријатеља не ажурира, већ је као да се играте сами. Молимо вас да решите проблем што је пре могуће
Уживам у игри, али је иста као Товнсхип Гаме. Можемо само да играмо ван мреже, али ниједна непозната особа нам не може помоћи у томе и не можемо да видимо било какву листу пријатеља нити било коју групу на њој. Молимо вас да поправите све ово, онда ће вам бити боље играти ову игру. Хвала
Заиста волим ову игру! Забавно је и изазива зависност. Мање реклама такође.
Заиста сам уживао у игрању сати на овој игри у стању мировања. Од последњег ажурирања, међутим, све у фабрици траје 1-2 ДАНА да се заврши. Раније је то било највише 2,5 - 4 сата. Што је још горе, време више не пролази и нигде не стижем. Не могу да пронађем дугме за корисничку подршку, тако да би ми свака помоћ била веома захвална! Надам се да ћу се ускоро вратити!
Мислио сам да ће ово бити кул игрица јер сам тражио овакву игру и читао сам рецензије, инсталирао је али сада... игра се чак ни не отвара. Пише само 'Зего Студио', онда се испразни и онда ме избаци!! Деинсталирао сам га и инсталирао двапут, али и даље не ради. Никада раније нисам дао 1 звездицу, али ово је разочарање. надам се да ће се поправити..
Игра је лепа, али не могу да се повежем са пријатељима на Фејсбуку. Већ сам деинсталирао и поново инсталирао игру, али проблем је и даље исти. Можете ли молим вас помоћи?
Учитавање траје предуго и нема пријатеља који би могли да помогну чак и када сте пријављени на ФБ, не можете уопште да пошаљете информације о пријатељима, плус време за прикупљање предмета за изградњу зграда је лудо када не можете да набавите ставке које су вам потребне, а можете не повећавај заједницу
Свидела ми се игра, али превише грешака. Не може да игра игру, замрзава се и не може да заврши оно што се тражи у игри. Било је скоро забавно.
Супер је 💖
Ово је стварно патетично. Сада је трећи пут да покушавам да објавим своје коментаре. Можда због мојих негативних повратних информација, да буде уклоњен. Ова игра је прилично фрустрација.
Ресетује превише. Не може баш да ужива у томе, ако стално мења поруџбине, ресетује прераду робе у фабрикама и брише ваше усеве на фарми. Шта је са тим? Чак је и временско ограничење за све престало да се обрађује кад год изађем. Као да није ни почело да одбројава. То је проблем који се понавља и који је постао досадан.
Океј
Нема предлога за новог пријатеља. И листа се никада не ажурира
Farm City: Farming & City Building Nezahtjevne igre crb
Безвезе
Свиђа ми се то понекад иде уназад и не дозвољава ми да завршим неку своју заједницу или да купим куће које су спремне да напустим, не дозвољава ми да идем даље и настављам да купујем заједницу и не дозвољава ми да купим ниједну кућу и ја сам играм га већ пар месеци и спремам се да оставим неко узима моје ствари нисам урадио ништа са пилетином и стално нестаје
Farm City: Farming & City Building Казуални qife
Супер игра. Само да не траје толико дуго храњење кокоши и изградња куће
Не могу да учитам средњи брод.
Одлицна игрица
Игра је била прилично забавна, али недавно сам схватио да процес недостаје. Све ствари које радим само пропуштају. Поправите то
Игрица је страва јако је креативна
Чак и након одабира искључивања звука, аутоматски ће пуштати музику сваки пут када игра почне. ако одемо до Подешавања онда се аутоматски искључује. Решите овај проблем.
Управо сам почела да играм, али лепо уживам, не ослања се толико на интернет као на њене игре, али се могу побољшати
То је најбоља игра од других, можемо зарадити новац као награду и најбољу креативну игру 🙂,Сви догађаји су добри
Товнсхип подједнако. Не може да се отвори на другом уређају, бре! Нема побољшања уопште.
Farm City: Farming & City Building Ajanviete oteu
Уживао сам у игри све док ниси почео да крадеш сав зелени кеш који сам зарадио да га ставим у касицу прасицу коју ме натераш да купим. На почетку игре и првих десетак нивоа морао сам да задржим оно што сам зарадио. Сада све то иде у резерву "касицу-прасицу" и да бих је добио морам да је купим. Ово је неетично, па ћао. Похлепан програмер. Видим да се нуди ДОДАТНА готовина по цени за оне који желе да плате да би играли (убрзали своју игру), али новац који зарадите у игри? То је погрешно.
БТ пох гнун НДИ кна макаларо унг фарм цити к..пг бинубуксан кна сиа мбалик с хоме..НДИ н сиа м опн..вла дн упдате..
Intl Fashion Dress Up Stylist Role Playing potg
Свиђа ми се игра, али превише је спора и фабрикама одузима превише времена за производњу робе и не могу да разумем како да учествујем у догађајима и такмичењима
Најбоља игрица на свету предобра