Post by neimorretanthe on Feb 18, 2022 8:30:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kuharska ekipa - Roger restavracijske igre ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kuharska ekipa - Roger restavracijske igre IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ brez oglasov ▞▞▞
▞▞▞ Kuharska ekipa - Roger restavracijske igre 2022 version ▞▞▞
Igra mi je všeč, vendar postaja vse težja in igralec zaradi tega izgubi zanimanje. Če bi bil na vašem mestu, vam ni treba delati tako težjega, kot je, da ga bodo igralci še vedno igrali.
Všeč mi je bil celoten koncept te igre! Toda na žalost je nadgradnja stala veliko denarja in ravni so brez nadgradnje res težke, odstranil sem
Strinjam se z drugimi postane nemogoče zmagati obtičati na ravni, ne zaslužite veliko. niti diamanti, ki vzamejo zabavo iz igre.
Zakaj ne dobim nagrad!! Ne morem niti gledati videoposnetkov za nagrade, zaradi česar je neuporabno za predvajanje.. ali lahko to čim prej popravite!! Do takrat ne morem igrati😑
Dal bi ji 5 zvezdic, toda danes zjutraj sem igral in 3-krat presegel raven 41 in to mi ne bo pripisalo zaslug, zdi se, da se je zataknilo.
Res je, da je ta igra smešna in zanimiva. Toda po 13. stopnji krofov in hrenovk ne morem igrati, tudi ko nalogo dokončam večkrat.
Zame je zanimiv. Daje dva okusa, ki ne vključujeta samo kuhanja, ampak tudi dekoracije.
Nalaganje tym je resno zelo dolgo, prosim, naredite nekaj s tem in tudi toliko oglaševanja. Počitek igra je zelo dobra.
dobra igra, vendar si želim, da bi lahko izbiral dizajn vsake spremembe v restavraciji.
Zelo se zabavam, tako zabavno je igrati to kuharsko igro, do zdaj mi je tudi všeč ta kuharska igra, čudovita je 😀😊
Uživam v tej igri. Všeč mi je, da je zabavna, vendar ne, dokler ne prideš na težko raven hahaha Všeč mi je kakovost te igre!! in zdaj mi ni več dolgčas!!!!
Ta igra mi je zelo všeč, zdaj pa moram odstraniti..ko odprem aplikacijo, se samodejno zapre, da je ne morem igrati....tragična posodobitev! Super je ... moj android je povzročil zrušitev aplikacije. Popravil sem.
Sovražim povečanje, ki traja vse ravni, nadgradnje so vedno predrage. Igra bo super....če bo vzpodbuda trajala vsak nivo med igranjem igre.
Cooking Team - Chef's Roger Restaurant Games আর্কেড cita
Jaz ljubim to igro. Jems in kovance se velikodušno daje.
Ta igra mi je bila všeč, vendar jo otežuje, zato boste za prehod nivojev kupili kovance z diamanti!
Užival sem v tej igri, čeprav se strinjam z drugimi igralci, da je postalo skoraj nemogoče zmagati v krogu po drugi restavraciji. Na koncu bom moral izbrisati, ker je nenadoma prenehal delovati. V krogu Im sem zmagal več kot 5-krat, vendar se ne bo končalo
Veliko raje igra pred nedavnimi posodobitvami. Ni več prijazen do freenium igralcev.
Talking Tom Cat કેઝ્યુઅલ yort
Je zabavno in težko, zaradi česar je še bolj zanimivo 🤔🙂
Tako je igra odlična in zasvoji, vendar obstaja nekaj ravni, ki jih je težko prehoditi in zaradi katerih stranke odidejo
कुकिंग टीम - शेफ रोजर रेस्तरां गेम्स आर्केड गेम bll
Főzőcsapat - Séf Roger étterem játékai Árkádjátékok lqw
Ta igra je zanimiva, zabavna, vendar lahko dodate še nekaj funkcij, kot so različna živila, ideje za dekoracijo itd.... Če jih dodate, lahko dobite 5 zvezdic od mene in drugih, ki igrajo to igro😊
Kul
Odlična igra, daje zavedanje, da ste v restavraciji hitrejši, da ne boste izgubili strank. Pazite, da tudi hrana ne zažge. Lepo je igrati, kljub reklamam je zelo lepa igra.
Grozno v primerjavi z veliko kuharskih iger na google play. Kar sovražim je, da na vseh ravneh hodiš po času. Neumno je. 1 zvezdica za to igro.
Igra mi je zelo všeč, vendar nihče od pomočnikov ne deluje. Ni možnosti za stik s podporo za stranke. Pomočnik, ki ga izberete, bo postavil kljukico, vendar se nikoli ne prikaže. Potem, ko izgubim in se vrnem, ponudi enak znesek. Nikoli jih ne uporablja, čeprav se odločite za uporabo.
Ne samo uživam, ampak tudi ljubim. To je gladkost na naslednji ravni tudi scenarij te igre. Res mi je všeč in ni mi mar za druge, kaj si mislijo. Ampak to je najboljša kuharska igra vseh časov. 😍😍😍
Igra je tako enostavna, kot da bi vzeli kumarico iz kozarca hahaha, to je najboljša igra, ki sem jo kdaj igral in kuhanje je moja najljubša stvar 🤑💘
Ne bo delovalo, na samem začetku, ko poskušam skuhati majhne polpete, vedno zagorijo, ker ko jih poskušam vzeti iz ponve, se ne premaknejo in tako zagorijo. Zdi se, da igra preprosto zamrzne, WOW.👎 👎👎👎👎
Zelo zanimiva igra in zelo enostavna, tako da uživate
Neverjetno je igrati tako lepo igro. Naloga in sama zasnova hotela je zelo zanimiva stvar, ki je še nisem imel v nobeni drugi igri kuhanja.
S to igro se res zabavam, čeprav je zame malo hitra. Odličen je za kognitivno prakso. Razvijalci so se tudi name obrnili na moj pregled. To je vsekakor vredno še ene zvezdice!
Obožujem to igro. Potrebujete več ravni.
Ta igra je zelo lepa, vendar je raven tako enostavna
Res lepa igra, užival sem. Toda po 80. stopnji kaj naprej?? Utrujen od videnja 'kmalu'. Kdaj bo dodana še ena restavracija??
Všeč mi je vse pri tem, edina stvar je zanič, da ne moreš izbrati, kaj hočeš za restavracijo
Na splošno je dobra aplikacija, vendar je nekaterih stopenj pretežko premagati in tudi vidim tabelo dnevnih nagrad, vendar sem pravkar dobil dnevne nagrade, ko sem se prvič prijavil. Zdi se, da je napaka, ker igram večkrat na dan in nikoli ne dobim nagrade.
Od zadnje posodobitve nisem mogel igrati te igre. Ko ga odprem, se po kliku ne strinjam. Poskusil sem vam poslati na mail. Toda vaš nabiralnik je poln. Prosim, odpravite težavo. to je bila moja najljubša igra, vendar bom za to zdaj dal dve zvezdici
Dobra hitra
Všeč mi je igra. To igram že 3 tedne in res uživam, vendar je to bolj prijetno in zabavno, če lahko izberem svoje modele in svoje modele pohištva. Nobena od tvojih barv in dizajnov mi res ni všeč. In ne morem niti premakniti igre, mislim, da se ne morem vrniti v vsak del restavracije. Upam, da razumete. Hvala vam.
Ta igra nima možnosti in si želi tudi novih sprememb
Všeč mi je, da so stopnje zahtevne in hrana izgleda odlično
Főzőcsapat - Séf Roger étterem játékai Árkádjátékok gpl
Igra je zabavna, vendar vam igra laže, pove vam, da vam bo dala pet življenj, če delite na Facebooku. Delil sem na Facebooku in mi ni dala ničesar, zato bodite pozorni na lažno oglaševanje
Dobra igra, vendar je malo težko napredovati brez denarja.
Res sem užival v tej igri. Dosegli do 2. kroga, krofi. Ko pa sem jo odprl, se je spet začelo od začetka. Odstranil ga bom.
To je odlična igra, vendar je za nalaganje potreben čas, razen tega 🥰🥰
Zelo zelo dražeča igra..Dokončal sem vse ravni..vendar se še vedno prikazuje kmalu😣😠
Lahko bi bilo veliko bolje, če se ne morem premakniti naprej, ker ni veliko kovancev ali diamantov na raven