Post by neimorretanthe on Feb 18, 2022 8:33:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара многе драгуље ▞▞▞
▞▞▞ Crab War: Idle Swarm Evolution 2022 version ▞▞▞
да, ово је одлична игра, али ово ће вас буквално натерати да без престанка млевете цео низ.
Искрено, одлична игра. Лако се изравнава уз мало труда. Мало је тешко, али оно што игра у стању мировања није. Оно што ми се свиђа код овога је то што нисте присиљени да купите било шта. А ако то урадите, да, помаже, али и даље можете постићи своје циљеве без тога. Дуго нисам видео нешто овако и са задовољством ћу подржати ове момке малом куповином како би могли да наставе да праве одличне игре! Надам се да ће се додати још ракова за сваку славину. 5/5 лако.
Нема речи да се ово опише.
Претпостављам да је то у реду игра. То је нека радосна вожња са џет пакетом, али уопште нема осећаја опасности. Исти елементи. Ви тапкате и растете и можете да напредујете и добијате више предмета, али нема приче или осећаја опасности, само игра која је помало једноставна.
Црни екран тупости
Одлична игра, веома занимљива!!! И убија досаду
Crab War: Idle Swarm Evolution Pakikipagsapalaran cfh
Није превише агресиван према рекламама, добијате награду сваки пут када их погледате. Игра је једноставна и лака. Убијам доста времена тиме.
Шта дођавола људи сам био на нивоу екдизе 4, али после неког времена сам се вратио на ниво екдизе 0!!!! ШТА ДОЂАВОЛА! Сав мој напредак је нестао, али када се пријавим на свој Гоогле Плаи ацц то ме је довело на други налог са другим именом Поправи ово или ћу обрисати ову игру коју сам играо 8 месеци, а онда ће се само вратити на почетак !?!?!!!!
Ова игра је ОДЛИЦНА ако волите таппер игре, ово је МУСТ ХАВЕ има изазовну акцију, крабове који изгледају као да јесу, и кул причу и иако ја нисам баш неки тапер, мислим да је ова игра добра за све! Друга ствар су споредни изазови попут дивљих звери и пвп-а! Цоол игра! (Сада ми дозволите да сазнам зашто је моја мачка поново еволуирала у рака...)
Гацха гацха гацха. Предаторски и новчано новац заснован на новцу. Планирајте, као и обично, да будете бомбардовани без начина да заиста смањите нервирање афс-а да КУПИ МОАР. У реду. Забава на минут. Не вреди новца. Уопште.
Споро, али забавно. За многе додатке
Није лоша игрица за убијање досаде
Нашао сам грешку на "земљама рептила" када је напао краља: вампира када је крв 50% изашла њихова крв се поново напунила (100%), али не једите мог рака. Знам да ако краљ поједе мог рака, њихова крв може да се регенерише, али краљ не једе мог рака и да се регенерише до 100%
Ове игре су добре
Крива тежине у овој игри је НЕВЕРОВАТНА. Добијање бисера је релативно лако и нема потребе да трошите новац на игру да бисте успели. Најбоља ствар је, међутим, да АПСОЛУТНО НЕМА необавезних огласа! Настави са добрим радом!
Добра игра, али помало досадна, и даље препоручујем ову игру свима који имају времена
То је свеукупно забавна игра без икаквих замерки, пријатна је и добра убица времена. Мислим да је смешно како ће се питати да ли је ово игра "канџа", а пошто укључује ракове, ја ћу рећи да.
Првобитно сам видео ову игру у продавници апликација и помислио: „Ох, ово изгледа као глупа, забавна игра“, али када сам играо ову игру, открио сам да има заплет и конфликт. Осећам се за ове ракове. Њихов дом су напали гмизавци. Желим да помогнем раковима, па тапкам по екрану да бих изнедрио све више и више ракова и изазвао масовни геноцид ових рептилских освајача. 10/10 би опет краб.
Једна од најбољих игара за тапкање
Мрзим то, не могу да се придружим догађају и стално ми говори да је Цхеат откривен. Играо сам догађај 3 пута, али на 4. пише да је откривена варања, шта се дешава са мојим налогом
Crab War: Idle Swarm Evolution Авантуристичке wir
Није лосе
Ова игра лепо тече. Не изгледају као оне игре које бајају после десет. Не држи вас за руку, тако да прегледавате тоне туторијала у којима сам уживао. Такође систем за подизање нивоа никада не застарева, што је заиста пропаст многих игара. Потрошио сам као долар за трајни бонус и био сам срећан што сам подржао игру. Одлично ми пролази време.
Сцене које се не могу прескочити, није ме брига за причу
Рат ракова? Огласни рат више као. Ако бисте одузели сваки оглас од 30 секунди који сам био приморан да гледам прошле недеље, онда сам вероватно играо само око 20 минута. Урадите било шта - погледајте оглас. Могу да разумем жељу за начинима за уновчавање апликације, али, када су микротракције такође доступне, да ли постоји разлог да имате толико огласа повезаних са скоро сваком ствари коју радите? Желите да уклоните наведене огласе? Набавите текућу претплату. Извини али не. Једнократна микротрансакција, наравно, али морате да се претплатите?
Леп. . . Неко време након отприлике месец дана играња вам досади и избришете игру Поново сам је инсталирао отприлике 3-4 пута вратите се у собу након неког времена не играјући прелеп стил игре и анимацију
игра је кул и стварно сам добар у томе, али када је у питању ажурирање, супер је спора и понекад ми не дозвољава да је ажурирам. понекад ми не дозвољава да играм игру осим ако није ажурирана и ако не могу да је ажурирам, не могу да је играм што изгледа контраинтуитивно
Дефинитивно заиста забавна апликација у стилу кликера. Забавно и забавља вас, али је мало једноставно. Ипак сам се јако забавио с тим!
Добра и заразна игра, али постаје помало досадна након неког времена, то су исти механизми изнова и изнова. Лако и једноставно за играње.
Некада сам волео ову игру... Недавно сам ушао у игру користећи интернет након што нисам био у њој неко време и сав мој напредак је нестао. Ниоткуда моја игра се ресетује...нема куповине апликација, нема достигнућа...ништа. Све је нестало и не враћа се без обзира колико пута покушам да синхронизујем Гоогле Плаи налог са њим. Ово је била моја омиљена игра од свих мобилних игрица на целом свету...сада ми ништа не значи.
Crab War: Idle Swarm Evolution Seiklusmängud sub
Почиње споро, али забавно када се покрене. Могао бих да играм ову игру прилично цео дан, некако сам се надао да ће постојати различити нивои и мало више приче, али у сваком случају даћу јој оцену од 5 звездица. Само због тога колико је графика добра и како се игра напредује када почнете да се развијате и надоградите, заиста се повећава када почнете да добијате више краљица и способности. Све у свему, затегнут је, потребно му је више приче, али и даље одузима много времена.
игра ми се сада неће учитати
Игрица је супер зато дајем 5⭐⭐⭐⭐⭐ и ја сам про☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁ ☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁☁
Twinkle - Unicorn Cat Princess கல்வி zyl
Ништа више од било које друге игре у стању мировања. Три звездице само за визуелну страну ствари. Искрено, ако сте играли једну, онда сте играли све.
Х
Crab War: Idle Swarm Evolution Adventure rsyd
прилично је забавно, али његов изглед је веома сличан многим кликерима. Свиђа ми се што је ово некако другачије са чињеницом да постављате јединице које праве штету уместо да оштећују непријатеље чим прст додирне екран.
То је игра симулатора тапкања. Не свиђа ми се оваква игра 9/10 пута, али ова је укључена и захтева мало стратешког избора и куповине за ваше надоградње и тако даље. Није лоше као што су игре тапкања прстију.
Заиста је добра игра за додавање, а такође и ако имате, добијате много ствари. (Волим ову наду за још оваквих игара
Игра је лепа и забавна за играње, али понекад се осећам као да су вам рекламе само гурнуте у лице
Скинуо сам је јуче и играо цео дан, и увек сам волео кликер игрице па ми се допао! Проблем је у томе што сам га отворио јутрос и изгубио сам део свог напретка. нисам се враћао ни метар, али сам се борио са краљицом гмизавцем и немам своје награде за то, изгубио сам и истраживање мутација и последња ствар ме највише мучи: био сам на трећем камену, оном то вам даје рак који се мрести сваких 10 секунди, а ја сам га скоро завршио, али ме тера да почнем изнова.
Рат са раковима је добар, али се лептир Царнавал није појавио чак ни ја сам на 900м. Сигуран сам да је моја игра ажурирана и откључавам ту функцију. Надоградио сам свој Царнавал лептир на ниво 2, али нико се није појавио, само урадим још ажурирања и цо-оп мод се није појавио и бездан гмизавац се није појавио да ли имам +2% шансе да га видим
Ова игра је сјајна.Прави расипник времена када немате шта да радите! Прилично зависник и осећам да жудим да победим све гмизавце.
Пише да имам систем варања, али никад нисам и сада не могу да играм ништа осим основне игре. Тако да не могу више да се играм са краљевским раковима
Игра је добра, само се много руши, не могу да играм ни 10 минута
То је заиста сјајна игра и већ имам 2 милијарде злата за само 1 сат. Једина ствар коју бих променио је да само нормални ракови постају јачи што више напредујете, чинећи их јачим од матица.
Играо сам неко време и ствари су биле веома високе и отишао сам да играм вечерас и игра се потпуно ресетовала 😑 веома разочаравајуће
Врло добар.
Ова игра изгледа тако забавно, али једноставно није била забавна