Post by neimorretanthe on Feb 18, 2022 8:51:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod מטבעות רבים ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Scramble: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Kitchen Scramble: Cooking Game Симулације rbt
אני אוהב את המשחק הזה....עם זאת אני ברמה 752 והמשחק תקוע...אני ממש רוצה לשחק...בבקשה עזרה
שיחקתי במשחק ואני אוהב אותו אבל ברמה 473 אני לא עובד הסרתי והתקנתי שוב אבל זה לא עובד בבקשה תקן את הבעיה הזו
Kitchen Scramble: Cooking Game הדמיה tbe
משחק מאוד ממכר.... אהבתי את זה.... דורש חיבור לאינטרנט אבל חסרון תוחלת חיים קצרה מדי מסתיימת במהרה וכל הזמן אתה צריך את עזרת החברים שלך כדי ללכת לרמה חדשה
אין משחק יותר כיף מזה
אהבתי את המשחק הזה אבל כאן לאחרונה הוא ממשיך לקרוס ואתה מאבד חיים... מתסכל!
אני אוהב את המשחק!! הסלמתי תקלה וקיבלתי תגובה חזרה מצוות התמיכה תוך שעות והבעיה כבר תוקנה. תודה על התגובה המהירה. סבלתי בלי המשחק שלי. גדול!!!!!
המשחק ממכר אבל הוא נתקע הרבה מאז עדכון ליל כל הקדושים הגדול. הסרתי והתקנתי אותו מספר פעמים בתקווה לפתור אותם. ראשית המשחק פשוט המשיך לטעון. ואז אחרי שזה נפתר הוא לא עובר לשלב הבא .הורדתי את העדכון האחרון-9.8.2. למרות קבלת 3 כוכבים ברמה 283, הוא לא מתקדם לרמה 284. שיחק רמה 283 מספר פעמים. המשחק עבד מצוין לפני העדכון הגדול הראשון של ליל כל הקדושים השנה.
אוהב את המשחק אבל הוא לא נטען היום.
הם רוצים את הכסף שלך! המשחק הזה סופר מהנה וכמעט ממכר והוא עשוי היטב. אבל ככל שאתה מתקדם ברמות, כך קשה יותר לעבור אותם (כמעט בלתי אפשרי) מבלי להוציא את ה-$$$ שלך בפועל כדי לשדרג בציוד מטבח "מתקדם" כדי לעזור לשפר את הציון שלך. כזה הונאה לכסף וזה מאוד ברור. אני חושב שיותר אנשים היו משחקים במשחק הזה אם הם לא היו מנסים להיות כל כך ערמומיים.
משחק ממש כיף!
אוהב את המשחק הזה אבל לאחרונה לוקח נצח לטעון אם הוא נטען בכלל. כמו כן, חלק מהמכשירים כל כך קרובים שקשה ללחוץ על הדבר הנכון
כשאני לוחץ על המשחק הוא נטען אבל כשאני לוחץ על המשחק שהוא 705 לשחק הוא לא טוען רק חציצה ואז אני מקבל הודעת שגיאה עדיין לא עובד....אנא תקן
אני אוהב את המשחק אבל לא יכול לעבור את רמה 222. זו הפעם השנייה שאני מתקין את המשחק והוא תמיד נתקע באזור הזה. ראיתי מבקר אחד שנכלל ב-1000 הרמות.....בטח נחמד!
אכזבה. כל רגע נתקע וזורק אותך מהמשחק. בזבוז זמן והרבה עצבים
זה משחק מדהים אבל אני לא יכול להתחיל רמה חדשה. זה ממשיך לטעון. עדכנתי לגרסה האחרונה, עדיין נתקלתי באותה בעיה
רק עידכן עכשיו המשחק לא ייטען
תקוע ותקוע ועוד פעם תקוע , עדיף לשחק מהפייס הפסדתי בגללכם המון כסף
Chicken Gun online fps shooter Ação sjd
זה היה המשחק האהוב עליי כבר הרבה זמן. סוף סוף קיבלתי מכשיר שיתמוך במשחק לאחר שהטאבלט שלי מת. טלפון Windows שלי לא תומך במשחק הזה. ניסיתי לנגן את זה ועכשיו אני מקבל הודעת שגיאה "למרבה הצער, Scramble הפסיק". הסרתי אותו, כיביתי את המכשיר, התקנתי אותו מחדש ועדיין מקבל את ההודעה הזו. PopReach, עזרה!
אהבתי את המשחק הזה....עד שהעדכון האחרון הרס אותו!!!! עכשיו אני אפילו לא יכול לגרום לזה לעבוד!!
שוב המשחק שלך בוגד! ניצחתי את רמה 252 3 פעמים אבל זה עדיין לא נותן לי להמשיך הלאה. אני לא מתכוון להשתמש בכסף שלי כדי 'לדלג' על הרמה הזו. פשוט תפסיק לרמות! 😡 אכן הגעתי לרמות המטבעות! אתה רק מנסה לגרום לי להשתמש במזומן שלי.....אני לא! אחד ⭐ למשחק שלך! 😡
מושלם
זה בסדר, המשחק פשוט איטי מדי בשבילי. אני מעדיף משחקים שאחרי ההקדמה זה עולה בקצב. המשחק סופר איטי וקפוא הרבה. יש לו הרבה פוטנציאל עם כמה עדכונים
זה עתה ביצעתי רכישה ולא קיבלתי את הפריט הזה אבל הוצאתי אותו מהחשבון שלי, אני לא אעשה שום רכישה אחרת מהמשחק הזה יותר
משחק ממכר
המשחק הזה קל, פשוט והרבה כיף!
אני אסקור את המשחק הזה ב-4 כוכבים כי המשחק הזה הוא כמו המשחק האהוב על ילדותי אבל יש כמה בעיות שצריך לתקן ואני תקוע ב-albuqueso ואני צריך 110 אסימונים אבל יש לי רק 61 או אותם. האם אני יכול לדעת איך להרוויח יותר אסימונים??
לאחר העדכון האחרון לא יכולתי להתחיל משחק גם לאחר שביצעתי את העדכונים האחרונים שאמורים להתגבר על בעיה זו
אני אוהב את המשחק הזה.....שיחקתי בפייסבוק....אז לא היה לי מערכת ואחרי הפסקה עכשיו התחלתי לשחק שוב בנייד ואהבתי אותו אפילו יותר.....אבל פתאום זה לא יהיה טען ..... בבקשה יש צורך בעזרה ..... לא יכולתי ללכת לדף הבית אפילו כדי לקבל את תעודת הזהות שלי לפחות כדי לשלוח לכם דואר ....
המשחק הזה כל כך באגי. בהתחלה זה היה ממש כיף, אבל עכשיו אני אפילו לא יכול לשחק ברמה אחת בלי שהמשחק יפסיד את זה. ניסיתי לסגור את המשחק, להסיר ולהתקין אותו מחדש אבל זה לא עובד. לפעמים אחרי שנגמר הזמן המפלס פשוט לא נסגר, או כשאני צריך לשרת מספר אנשים, שני הלקוחות האחרונים פשוט לא יבואו. אני אפילו לא יכול לשחק את האירוע כי או שהוא לא ייטען או שאני לא יכול לבשל. אני מתחיל להיות מתוסכל.
אהבתי את זה עד העדכון הזה. עכשיו המשחק שלי לא ניתן לשחק. והעדכון החדש לא יסיים את ההתקנה. זה ממשיך להעלות את העדכון שוב ושוב מבלי לסיים.
תודה שחזרת, כן עכשיו זה יכול להיטען, משחק טוב. !!!!
רק עדכנתי את המשחק שלי עכשיו זה לא עובד....מה נותן זה נפתח אני בוחר לחיצה על רמה כדי לשחק ואז זה נתקע על קערה בערבוב עם וויק
עֶזרָה!! לא מצליח לפתוח את המשחק!
אני אוהב את המשחק הזה אבל לא יכול לעשות יותר מ-1 או 2 כוכבים ברמות מסוימות כי אני לא יכול לשדרג את הציוד והאספקה שלי. למה אני צריך לקנות ציוד במקום לצבור נקודות? אני אמור להרוויח דולרים כדי לעשות את זה. כל מה שאני יכול לעשות כדי לקבל יותר כוכבים הוא להשיג מרכיבים מובחרים. עכשיו אני ברמה בלתי אפשרית כי האנשים אפילו לא מזמינים את הפריטים הנדרשים כדי לעבור את זה ואנשים עוזבים לפני שאני יכול לבשל אוכל. יוסר שוב!!!
בינתיים הכל טוב. משחק מאז 2018
נראה טוב סבבה
אני אוהב את המשחק הזה אבל הבעיה היחידה היא כרטיסים במקום כרטיסים אם ישאלו מטבעות זה יהיה הרבה יותר קל
זה עדיין תקוע!!
אני אוהב את המשחק הזה. זה כל כך כיף. אבל זה די קשה.
כרגע זה לא נטען, כל מה שאני מקבל זה שעון החול ואז כלום.
פעם היה כיף. עכשיו אני הולך הלוך ושוב עם התמיכה הטכנית שלהם כדי לאחזר את הפרופיל שלי ואני מרגיש שזה לא יקרה. רק עכשיו נראה שהיה עדכון נוסף לחגים ואני אפילו לא יכול להיכנס למשחק.
נתקע כל הזמן
אני אוהב את המשחק אבל לא אתן לי לשחק עם העדכון החדש.
איזה כייף של משחק
יותר מדי תגמולים סמליים (די חסר תועלת) ואין מספיק תגמולים בדולרים. פרסים עבור $1 בלבד לאחר משחק ארוך הם מגוחכים, שום דבר אינו $1. המשחק קופא במיוחד בתחילת המשחק, אז יש בזמן שהשעון מתקתק, אתה מקיש על המלצרית והיא לא תזוז. כמו כן, אתה יכול לנצח במשחק והמשאית לא תזוז. שמירה על אותה רמה, אני מניח שהוא מקווה שתשלם $$$ כדי לנצח, במקום לתגמל את הזכיות שלך.
יעד המטבעות גבוה מדי עבור רמה 572 של Treatsylvania, שיחקתי עם שני מרכיבים מובחרים, עדיין יש 5000 בלבד. רמות מסוימות קשות בצורה אבסורדית.
אני נהנה ממשחק בישול המטבח שלי, אני אוהב אותו
Kitchen Scramble: Cooking Game Simulation hly
רמת המשחק לא נפתחת ועדיין טוענת לוקח את האספקה בלי לפתוח. אני מעדכן את המשחק ללא תגובה..אני מסיר את ההתקנה של המשחק abs הורדה שוב גם לא פתוח אני.ברמה 1470 והמשחק עצור st פתיחת השער החדש
לאחר עדכון המשחק... כששיחקתי ברמה 136 הוא עדיין נטען.. אפילו לא להיפתח..
זה כל הזמן מלה זמן עד שמתחיל השלב הבא