Post by neimorretanthe on Feb 18, 2022 9:03:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ jetoane infinite hack ▞▞▞
▞▞▞ Dancing Road: Color Ball Run! 2022 version ▞▞▞
Dancing Road: Color Ball Run! موسیقی wiqe
Este foarte bleah
E fain dar bagati trei randuri ca sun doua si nu prea poti sa nimeresti bine .pleas😃😃
Această aplicație este cool!!! Cum a spus celălalt tip că sukst thst oricine urăște jocul, dar cum spun ei să nu judeci ceva înainte de a se schimba.
Ok, tocmai am primit această aplicație și o urăsc.1 nu este nici măcar muzica adevărată...2 e foarte lentă,3 am încercat să fac un joc, dar nu mă lăsa să mă mișc și m-a făcut să privesc... și mingea se mișca perfect pe partea dreaptă. A fost atât de enervant pentru că am vrut să o mut, dar a continuat să se miște și spunea „Domnișoară” și sunt prea multe reclame. Nu descărcați această aplicație, este o risipă de spaţiu.
Așa că am descărcat asta și când am început să joc tutorialul, mingea nu și-a schimbat culorile când treceam peste rampă și tot voi muri. Dacă am atins care ar fi fost culoarea potrivită dacă jocul ar fi funcționat, dar când o fac, nu funcționează, vă rog să remediați acest lucru. Am încercat și al doilea nivel, dar nici asta nu a funcționat.
Iubește... e distractiv, sper să vii cu mai multe jocuri muzicale diferite
Nu il recomand când sa ma joc se blocheza
Jocul ăsta este absolut prost!!! Este distractiv, creează dependență, dar singura problemă cu ea este că are atât de multe reclame enervante.. după fiecare rând, vine un anunț și este enervant
Sunt reclame de fiecare dată când mori, iar când ieși din una dintre acele lucruri pe rampă, apare foarte brusc, așa că nu există nicio modalitate de a-l trece pentru mine. Sensibilitatea este mult prea mare și când nici măcar nu ating o minge de culoare diferită. , mă omoară Există și vibrații când merg pe o rampă unde își schimbă culoarea mingii ky și mă deranjează foarte mult
Este un joc special în diferite genuri de jocuri cu pian și un gameplay minunat. Au fost adăugate noi melodii de muzică populară. Acum puteți juca mingea de
Joc foarte frumos, dar motivul pentru care am doar patru stele sunt reclamele, sunt prea multe reclame, te rog rezolva asta
Nu îmi place deloc este cât de cât ok dar totuși nu este pe gustul meu dar mna...la alții le place nu toți avem aceleași gusturi avem gusturi diferite
Casele modulare sunt remarcabile prin modalitatea lor de a fi construite cat mai rapid in diverse medii de viata, fiind perfect functionale,
Acest joc este în general întârziat, sunt prea multe reclame, rămâi până unde poți chiar să te miști, iar reclamele pe care le-a dat acest joc sunt FAKE! așa că nu aș descărca acest joc chiar dacă viața mea ar depinde de el. Probabil crezi că exagerez prea mult, dar nu sunt. Acesta este un joc prost care nici măcar nu merită să existe.
Când am descărcat aplicația, am auzit melodia creată de fatrat și mi s-a părut ok, până când am auzit alți oameni cântând unele dintre melodiile mele preferate în locul cântăreților originali! Apoi am dat clic pe o reclamă la melodia mea preferată, apoi a trecut la o altă melodie! Ce naiba?!
Fără supărare dar cred că voi ați muncit mai mult la reclamă de câte la joc.. Dar în rest e binișor...
Ei bine, în add it vă permite să introduceți melodia preferată! Am avut această aplicație, dar te permitea doar să alegi melodiile pe care le aveau. Așa că am fost încântat să instalez acest joc. Dar nu, totuși am o versiune veche și proastă. În opinia mea, este „clickbait”. Grafică bună, dar gameplay stâncos. Vă rugăm să îmbunătățiți acest lucru. Și vă rugăm să le arătați oamenilor ce vor primi, nu funcții care nu sunt în joc.
Am dat pe culoarea corecta si mia dat game over si nu numa o data de cand lam instalat face asa
Dancing Road: Color Ball Run! Mūzika owf
Skullgirls: Fighting RPG Azione exa
Nu-mi plece muzicile ma înnebunesc de cap dar e ok în rest
De-AI Sa Ma Iubesti Si Maine: Versuri (Romanian Edition)
Acest joc este uimitor până acum, nu am reclame și este cel mai bun joc muzical pe care l-am jucat vreodată, iar jocurile ather au reclame de fiecare dată când atingeți ecranul
Dancing Road: Color Ball Run! Музика riek
Te releaxeaza💛💛💚💚
este exact la fel cu cealaltă versiune a jocului. este un drum pe care mișcați mingea pentru a lovi culorile. singura diferență este că acest genunchi are un sunet în fundal. Aplicația nu are nicio muzică grozavă, deși este exact ca o melodie tematică.
Îmi place acest joc OMG!!!!!!! Ok, sunt atât de fericit pentru acest joc. Mulțumesc frumos!!!!!😻😺😻
Imi place jocul e foarte fain
Urăsc absolut acest joc. În primul rând, nicio muzică nu este corectă. Totul e ca și cum un tip care avea nevoie de un loc de muncă badley a fost angajat să cânte toate melodiile. Au distrus complet muzica pentru mine. În al doilea rând, mori aproape instantaneu. Am făcut toate actualizările. Este pur și simplu prea repede. Dacă aș putea da zero stele, aș face absolut. Nu recomanda.
acesta este jocul perfect pentru a primi reclame! acest joc are toate reclamele pe care le-ai putea urî vreodată! și dacă cumperi premiul, ghici ce? Încă mai sunt anunturi! Nu știu dacă aceasta a fost o problemă pentru altcineva, dar vă rog să nu vă pierdeți timpul. du-te să joci un joc mai bun. ca pisica fara nume! sau du-te să vezi, idc pur și simplu nu juca acest joc îngrozitor și te rog nu pierde timpul.
Super mișto doar ca vreau să nu mai apară nonstop reclame
Sunt absolut prea multe reclame. Și unele sunt mult prea violente pentru ca un copil să le vadă. Cel mai mare meu îi place să joace acest joc, dar cu toate reclamele nebunești. Îl face puțin enervant. Cum pot scăpa de reclame?
Această aplicație este un joc destul de distractiv, dar pentru mine se simte ca o înșelătorie din cauza tuturor reclamelor pe care le-am vizionat la acest joc, arată că introduci melodia ta preferată, dar evident că nu te lasă să faci asta, mergi la niveluri și cânți anumite melodii pe care ți le oferă. Ultimul lucru pe care trebuie să-l spun despre această aplicație este că, pentru a obține unele dintre recompense, trebuie să vizionați o reclamă, ceea ce nu este un lucru rău, dar nu prefer să văd o reclamă după ce joc și vizionez o reclamă. anunț pentru a obține o recompensă
Dancing Road: Color Ball Run! - AppAgg
Acest joc este cu adevărat grozav și faptul că vă permite să încercați toate melodiile disponibile în chqnge pentru a viziona reclamele este cu adevărat grozav. Ușor un 5 stele pentru mine
Eu nu lam instalat ica
E un joc nașpa nici nu te lasa să-ți pui melodile pe care le vrei
Bine ieșire Uimitor Mi-a plăcut este bine, este atât de înfricoșător pentru că nu știi când vei muri