Post by sacartaderbee on Feb 22, 2022 20:32:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Thief Puzzle - Can you steal it ? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Thief Puzzle - Can you steal it ? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch money ▞▞▞
▞▞▞ Thief Puzzle - Can you steal it ? 2022 version ▞▞▞
Ogólnie jest to naprawdę dobra aplikacja, z wyjątkiem 18+ dodatków. A jeśli nie chcesz dodawać, po prostu wyłącz swoje wifi, idioci, nie obwiniaj gry!
To jest super gra, którą dałem gwiazdkom 4
Gra jest fajna. Ale zdecydowanie za dużo reklam. Każdy krok ma w sobie dodatek. Każdy poziom zawiera więcej niż 3 reklamy
Bardzo zabawna gra, będę się bardzo śmiał 🤣🤣🤣😂😂😂🤓 Dziękuję, że dajesz tę grę do gry w sklepie, ale nadal chcesz umieścić jakąś międzynarodową grę śmieszną grę i grę zainteresowań 😍😘 to jest gra pamięciowa
I steal these souls, I do it, though I don't have to I make travel like on ... And this puzzle is difficult - it's for me to steal your time, brother
Gra spoko, ale brakuje do ideału Dajcie duuużo więcej utrudnień,i większe mapy
Czy ta gra jest fajna 😹 Ale to więcej reklam, jestem naprawdę znudzony. Lubię tę grę 😍 Ale więcej reklam 😪
Ta gra jest bardzo dobra, ale jest tak wiele reklam
Świetne oprócz reklam
Na poziomie, na którym jest 6 okien, nie można plz to umożliwić
Thief Puzzle - Can you steal it ? Пъзели tozz
Zabawna gra to tylko reklamy po każdych dwóch poziomach to denerwujące, ale inna mądra fajna gra
Gra Art Thief
Jest taki zabawny, ale on jest nauty
Za dużo reklam.
Jest niezła
Jakieś za górę ale spoko
Fin i czasochłonne. Lubiłem to .
How can you not love a villain whose name is an acronym for Mental ... One of the more bizarre looking characters in the Marvel Universe (and that's saying
Super Jungle Jump ארקייד war
Niesamowita gra, sam fakt, że jest za dużo reklam, dlatego dałem cztery, gwiazdki i to wszystko, co muszę powiedzieć.
Koncepcja gry jest fajna dla dzieci, ale ciągłe dodawanie jest denerwujące
Ta gra jest dobra i wszystko, ale wydaje się, że nie mogę przejść poziomu 67 i nie mogę tego pominąć ani obejrzeć reklamy dla podpowiedzi
Gra bardzo mi się podobała, ale jestem pewien, że to dlatego, że mam włączony AdBlock. Jeśli reklamy są tak częste, jak mówią inne recenzje, zdecydowanie polecam użycie jednego.
Fajna gra ale ma dodac .... Ale jest ok ale pls usuń reklamę .. ale fajna gra
Can you escape with the loot? Play as the Master Thief and steal as much as you can. Burgle houses in order to obtain some sweet, sweet loot.
Reklama po każdym poziomie, nie grywalna zupełnie
Jest dobra i interesująca, ale gra zniknęła, brak, proszę, udziel mojej odpowiedzi wegoon Twój 61 poziom jest bardzo trudny, proszę, ułatw je, ale podoba mi się, że daję ci 3 gwiazdki dzięki
Fajna gra 10/9
Epicki
Thief Puzzle - Can you steal it ? Puzzle gmfb
Gry są dobre, ale ma usterkę z jego ręką, po prostu znika z ekranu, co utrudnia grę i nie trzeba przechodzić do ekranu wyboru poziomu i wracać do poziomu, co jest bardzo denerwujące Proszę to naprawić
Tyle reklam. Gra jest bardzo zwodnicza. Dostajesz tylko 1 reklamę po 4 poziomach, a potem to po prostu bez przerwy.
Zabawne, ale dodaje, dodaje, nie powiodło się, reklama, wygrywa reklama, kliknij niewłaściwą rzecz. Ogłoszenie. Musiałem odinstalować
Gra jest świetna, uwielbiam ją
Gra jest fajna ale przeszłej na jeden dzień
To zabawne, ale jak w wielu grach, pionki są tak małe, że nie mogę dokładnie określić, gdzie są pod moim palcem, więc wiele odcinków wymaga wielu prób, aby ręka poszła tam, gdzie chcę. I mam bardzo małe dłonie i palce, więc nie mam pojęcia, jak ktoś z normalnymi cyframi kiedykolwiek robi to dobrze. Wiele gier trochę mnie zdenerwuje, ale w tej grze jest to DUŻO. Daj nam możliwość pominięcia poziomu, jeśli po prostu nie możemy go zdobyć.
The Art Thief : Charney, Noah
Thief Puzzle - Вы можете украсть это? Головоломки qqj
Ciągle glitching, ale wiesz, że mi się podoba, dałem mu 4 gwiazdki, aby było lepiej, dam ci 5 gwiazdek
Whatever it is you seek, fast hands and quicker wits can forge a legend. Embark upon dangerous heists, avoiding traps, watchmen, hideous creatures, and fell
To nie takie straszne, po prostu oceniam jedną gwiazdkę, aby trollować deweloperów i zobaczyć, co powiedzą
Fajna gra trudne mapy
Za każdym razem, gdy robiłem to źle, powodowało awarię/opuszczanie aplikacji
Cześć, bardzo lubię tę aplikację ❤️ bo jest zabawna🤣 a sposób, w jaki zrobiłeś animację jest świetny! 😼 Powód, dla którego dałem 4 gwiazdki⭐ ponieważ jest reklama z dwiema nagimi kobietami całującymi się👁️👄👁️ (nie chcę zbyt wiele wyjaśniać ) potem facet wchodzi i wychodzi przez wannę?. Trochę mi to przeszkadza🤐 ale podoba mi się animacja i nie mam nic przeciwko🧠 reklamy bardzo bo nie są dla mnie NIC✨ w każdym razie podoba mi się aplikacja to tylko reklama, której jestem świadoma🐰
Ogłoszenie - W przypadku reklam wyłącz używanie Lucky Patchera, teraz nie mam reklam
Nudne i powtarzalne. Większość łamigłówek była bardzo łatwa. Nie jestem pewien, dlaczego uważali, że poruszanie się po linii prostej było zabawne.
OMG, reklamy są najgorszą ze wszystkich gier, w jakie grałem. Pełne 30-sekundowe dodawanie po każdej czynności, którą zrobisz. Buu!
Reklamy... Odpowiadając na komentarz do mojej recenzji - jeśli otworzę aplikację i w ciągu 5 minut odtwarzania obejrzę 3 minuty reklam (6x nie do pominięcia 30 sekundowe addy), zamykam grę i odinstalowuję, bo to nie ma sensu. Masz rację, że jeśli nie podobają mi się reklamy, to mogę albo kupić aplikację, albo zaprzestać jej używania, wybrałem to drugie, bo nie jest tak dobre, stąd niskie starty.
Thief Puzzle Pobierz aplikację 2021 - Bezpłatnie - 9Apps
Spoczywaj w pokoju Jestem pewien, że reklamy będą ostrzegać Nie mogę dać tych 5 gwiazdek przepraszam, nawet nie myślę, że reklamy zostaną usunięte, nie mogę tego dać i potrzebuję usunąć reklamy. Niestety to była fajna gra, ale z reklamami bez takich reklam i myślę, że muszę ją ocenić na 2 gwiazdki, nawet nie stać mnie na 5 gwiazdek, takich jak 2K lub coś innego, muszę to usunąć, proszę usunąć nudne reklamy spodoba się gra, ale reklamy powinny dodawać więcej reklam bez bezpłatnego pomijania reklam, których nie chcę
Niby jest fajnie, ale za każdym razem, gdy próbuję pokonać poziom 86, robię to, co mówi wskazówka, ale za każdym razem, gdy próbuję zdobyć portfel, liczy się to jako porażka. Napraw to WEEGOON!
no fajne fajne *180 lvl na max*