Post by sacartaderbee on Feb 22, 2022 20:41:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hitmasters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hitmasters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab piiramatult primogeeme ▞▞▞
▞▞▞ Hitmasters 2022 version ▞▞▞
Lõbus mäng, kuid peaaegu iga taseme järel olete sunnitud vaatama 15-sekundilist reklaami. Lisage rohkem ruume ja tasemeid, kuna kui jõuate teatud punkti, hakkavad tasemed korduma.
Arvasin, et see saab olema hea, kuid enne ja pärast on reklaame, reklaamid ei lõpe, seega desinstallin selle, kuna mängin reklaame, mitte mängu! Nii et kõik, kes soovivad seda rakendust alla laadida, säästke end vaevast, sest see on bulls#@t!!!
mulle meeldib see
Kui ma saaksin anda null tärni, siis ma teeksin. Ma ei jõudnud isegi mänguni, sest ma ei saanud mööda ekraanist, mis tahtis, et ma telliksin 8,49 dollari eest NÄDALAS, ilma et saaksin ekraanilt väljuda muul viisil, kui vajutada tellimisnuppu. Ei aitäh.
Mäng on lõbus. Kuid reklaamide hulk, mida nad teile kurgust alla ajavad, on nii väljakannatamatu. Ma maksin reklaamide eemaldamise eest ja olen endiselt reklaamidega kimpus. Kardan, et kui aevastan või peerutan, ilmub reklaam. Ma ei suuda uskuda, et kulutasin sellele raha.
See on hea mäng, kuid reklaamides öeldakse, et see on rahvahulk või pesapallirežiim, kuid seda ei kuvata ja see on nagu joonistusmeister, kuid ilma joonistuseta ma ei laadiks seda enam alla
Lol rakendus nii palju reklaame
ADS-id on kõik, kus tulistate, kui reklaami ilmub ja tasemed on samad, sain korra 50. taseme ja ma nägin välja sama, mis tasemel 5, tase 42 = 24 see mäng on ahne ja valetab
Lõbus mäng, mulle meeldivad erinevad relvavalikud. Ma ei maksnud reklaamide eest, kuid versiooniuuendusi on veel palju
See on suurepärane mäng, kuid mul on palju kaebusi. 1. Mürgi- ja portaalrežiimis olevad juhtnupud on jubedad. 2. Mõne aja pärast korduvad tasemed ikka ja jälle. 3. Seal on meeletult palju reklaame, millest ma tavaliselt mööda saan, sest ma saan aru, et te peate raha teenima. 4. Reklaamid, mida ma sain, olid sobimatud ja väga masendavad.
Mäng on väga lõbus ja sõltuvust tekitav mängida, kuid mul tekkisid mured 1) Mängu esmakordsel installimisel oli see täiuslik, kui proovisin seda uuesti mängida, ei lähe see mängu, vaid jääb laadimismängu juurde 2) See mäng on Jonny päästiku äravõtmine ja vajab mängu värskendamist ja RAHA jaoks liiga paljude lisade mängimist
Liiga palju reklaame. Peaaegu igal teisel tasemel on pikk reklaam. Ma saan aru, et proovite kasumit teenida, kuid mingil hetkel peate mõistma, et kui soovite, et inimesed teie mängu hoiaksid, peate reklaame vähendama. Mängisin umbes 10 minutit ja üle poole sellest ajast olid reklaamid.
Kolm tärni liigsete reklaamide tõttu. Vastasel juhul on see mõnel tasandil väga keeruline mäng.
Asi on selles, et reklaamid on korras, kui ta näeb reklaami, et ta lihtsalt väljub mängust ja naaseb, kuid kõige hullem on see, et tasemed korduvad. Olen 100%, et lõpetasin uuesti sama taseme. Lisaks peavad nad lisama rohkem aluseid, ma lõpetasin need kõik, olen 2 päeva...
Olen kurb, mul olid selle suhtes suured lootused. Ma maksin "AD-vaba kogemuse" eest... Sõna otseses mõttes KÕIK. ÜKSIK. AUHIND. Varjatud kuulutusega. See ajab raevu. Lõpetamata. Tasemed on halvasti kujundatud ja peale selle, et need on lihtsad, on neid mitu korda uuesti kasutatud, et mängu täita.. Mängus on mõned lunastavad võlud. Tegelased ja relvad on naljakad ja huvitavad ning sisu on PALJU. Isegi kui see on taaskasutatud või ebahuvitav. Kuid üldiselt on selle lõputud lisad, mis tapavad selle.
algusest peale. algus hangub üles pärast loendamist see ei lähe lisamiseni, see takerdub, tuleb taaskäivitada. parandamist pole vaja palju lõbusalt, kaotate enamiku hüvedest. sa pead vahele jätma kunagi saada ühtegi oli. kui fikseeritud, muudab reitingut.
See ON hea mäng
Mulle meeldib selle mängu idee, kuid ma laadisin selle alla ainult ühel põhjusel ja see on selleks, et mängida režiimi, kus lasete nooltega taevasse, et püüda teisi inimesi eemalt kätte saada, kuid nagu selgub, oli see vale reklaam, sest ma pole veel sellele tasemele ega režiimile sattunud
Lõbus mäng, mille rikub SUPER agressiivne reklaam. Bossivõitluse ajal, sõna otseses mõttes võitluse kuumuses, otsustab mäng, et see peab mulle reklaami esitama. Enne, vahel ja pärast igal tasemel on ka reklaam. Ärge muretsege selle raiskamisega ...
Hitmasters 射擊達人 動作 wuuc
See mäng on nii haige, kuidas keha plahvatab ja pealöögid on parimad!!
Minu lemmikmängu tasemed on kunagi väga lihtsad
See vajab raskemaid tasemeid ja vähem reklaame. Mõned tasemed on lihtsalt liiga lihtsad ja kui jõuate tasemele 50, korratakse tasemeid ikka ja jälle ja uuesti. Uued kostüümid oleksid teretulnud.
𝙸 𝚑𝚊𝚟𝚎 𝚗𝚘 𝚒𝚜𝚜𝚞🎚 𝙶𝚊𝚖𝚎𝚙𝚕𝚊𝚢 𝚊𝚗𝚍 𝚐𝚛𝚊𝚙𝚑𝚒𝚌𝚜 𝚊𝚛𝚘 𝚁𝚎𝚠𝚊𝚛𝚍𝚜 𝚊𝚛𝚎 𝚜𝚘𝚖𝚎-𝚠𝚑𝚊𝚝 🎚 𝙸𝚝'𝚜 𝚌𝚑𝚊𝚕𝚕𝚎𝚗𝚐𝚒𝚗𝚐 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚜𝚘 𝚒𝚝'𝚜 𝚗𝚘𝚝 𝚝𝚘𝚘 𝚑𝚊𝚛𝚍 𝚘𝚛 𝚝𝚘𝚘 𝚎𝚊𝚜𝚢, 𝚊𝚗𝚍 𝚒𝚝'𝚜 𝚟𝚎𝚛𝚢 𝚊𝚍𝚍𝚒𝚌𝚝𝚒𝚗𝚐.
Se on ni ea mänk
Armasta mängu
See pole isegi sama mäng, mida reklaamitakse. Nad reklaamivad torude ühendamise mängu ja esimene tase on kellegi tulistamine. Ja ärge pange mind isegi reklaamide hulga peale. Säästke aega ja ärge laadige alla. See ettevõte hoolib ainult reklaamirahast ja mikrotehingutest ning saate aru nende pooliku vastuse põhjal kõigile teistele allpool toodud arvustustele. Redigeerimine: Sama kopeeri-kleebi vastus, olen nõus kihla vedama, et neil on pythoni skript seatud kommentaaride sõelumiseks ja võtmesõnade alusel vastamiseks. Selline võlts.Paljudele reklaamidele. Ei saa isegi 3. tasemest läbi ilma, et pärast iga lasku või kontrollpunkti tabataks üks. Tõsiselt. Miks on teil, arendajatel, nii raske mõista, kui soovite reklaame panna, olgu, aga tehke seda taseme lõpus, mitte nii, nagu meie mängime. Isegi kui see on sõna otseses mõttes iga taseme lõpus, oleks see parem kui iga kontrollpunkt. See oli hetkeks tegelikult lõbus. Kuid hetked on üürike ja ma desinstallin.
Art of War 3: RTS стратегия Стратегически njt
Mitte nii raske, kui reklaam näitab. Reklaame kuvatakse pidevalt igal tasemel, kordusmängimisel, versiooniuuendusel ja relvade vahetamisel.
Väga väga hea mäng
Nii et alustuseks on see 2–3 taseme järel reklaame täis, saate ka lihtsalt öelda, et soovite skini, mis lubavad mängijal reklaame vaadata, et teatud nahad avada, kuid iga kord, kui klõpsate nupul, ütleb see, et kohe pärast seda pole videoid saadaval. Järgmisel tasemel mängige reklaami, teine põhjus, miks te ei peaks seda mängu saama, on see, et see on lihtne, loputage ja korrake valemit ning need ei ole seotud oskustega, 2-aastane võiks sellele panustada ja see näeb välja nagu kõik muud mängud peale ühe muuta
See mäng on vinge. Miks võite arvata, sest saate mängida neljas režiimis ja kõik on ülimalt lõbus. Soovitan mängu proovida.
Ainus põhjus, miks ma hindan ainult kahte tärni, on see, et ma olen alguses reklaamidest kõrini. Mulle sobisid väikesed reklaamid, kuni sain sama reklaami Johnny trigger witchile, mida ma juba mängisin ja mis mulle ei meeldinud, kuid selle asemel reklaame Ma sain sama mängu reklaami kogu aeg, kui mängisin head mängu, kuid tüütuid reklaame
Lõbutsege paar minutit, liiga palju reklaame. Ja ma mõtlen LIIGA PALJU. Kustutasin 1 päeva pärast.
Hitmasters ઍક્શન rjv
See on päris hea mäng. Jah, reklaame võiks olla veidi vähem, aga seda võiks öelda iga mobiilimängu kohta. Seda on lihtsalt lihtne ja lõbus mängida, võib-olla koos muusika taustal või YouTube'i videoga. Ma mängin seda üsna sageli, kuid see pole hämmastav ega midagi. Ma annan sellele kolm tärni peamiselt seetõttu, et relvade mängu saamine võtab veidi aega ja keerutused tunduvad kohati üsna võltsitud.
Okei
Seal on naeruväärselt palju reklaame. Selle üks iga taseme järel ja mõnikord rohkemgi.
Ma armastan seda, ainus asi, mis on vale, on see, kui ma tahan teha reklaami, et saada inimest ja see ütleb, et reklaam pole saadaval ja see annab mulle ainult reklaame
Väga lõbus ja aeganõudev. Töötab ideaalselt lühi- või pikaajaliseks mängimiseks ning sellel on erinevad režiimid, mis muudavad selle veelgi naljakamaks ja paremaks
Normaalne
Hitmasters Action dfn
Väga hea
Mängisin mängu, see töötab hästi, ilma probleemideta, kuid kui see 30-sekundiline reklaam ilmus, libistasin rakendused koju, hoidsin sõrme mängul ja kustutasin selle.
Päris hea mäng. Tapab igavuse, ei võta liiga palju ruumi ja üldiselt on see tore mäng. Kahjuks mitte massiliselt mitmikmängu, lähim asi mitmikmängule on see, et see oleks turniir. Mängin seda sageli, kuna mu telefonil pole peaaegu üldse salvestusruumi ja mul on ainult 4 mängu. Soovitan, kui otsite midagi, mis ei võta ruumi ja midagi sellist nagu vibumeistrid.
See mäng on väga üks märkus. Paljude tasemete läbimiseks pingutan minimaalselt. Tundub, et mängu mõte on näha võimalikult palju reklaame.
Hea mäng, seda on lõbus mängida, kui te pole veel proovinud mõnda teist nende mängu nimega Draw masters.See mäng on teise mänguga natuke liiga sarnane, sama muusika, sama teema ja isegi samad nahad, soovitan asju natuke muuta! Sest täpselt samade asjade uuesti teenimine, mis joonistusmeistrite puhul, on kuidagi igav
Supa lahe
Sitt, palju reklaami ja läägab ka